Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel aangenaam verblijf. Alleen de rust wordt verstoord door de vele honden die zowel s avondslaat als s morgenvroeg blaffen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Theo
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk rustig en ruim opgezet, mooi park. Komen graag terug!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mederwerkster receptie heel vriendelijk. Receptie en zwembad zijn niet veel dagen open dat vond ik jammer.
Huisje netjes en groot genoeg, fijne grote tuin, erg genoten bij Roompot

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Aloysius M. van Elswijk
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

De prijs kwaliteit verhouding ligt ver uit elkaar.
Faciliteiten (zwembad en receptie) vaak gesloten, huur e-bike was onmogelijk terwijl dit volgens de documentatie wel mogelijk zou zijn, uit de jetstreams van het bad kwam schimmel dus die was onbruikbaar. De receptioniste zou een monteur sturen. Of die is geweest is ons onbekend. Wat wel bekend is, is dat de schimmel er wwer was bij het in werking stellen van de jetstreams. De handdoek haken hingen soms ondersteboven, soms ontbraken deze of vielen spontaan van de muur. De sauna was voor mijn vrouw onbruikbaar. De banken waren zo hoog dat je een keukentrapje nodig had om erop te gaan zitten, het vloerkleed van de woonkamer was erg smerig. De ligging van de woning was goed en de rest van de woning was voldoende.
Ik zal Zeeland Village afraden als men mij naar mijn ervaringen daarmee vraagt.
Mijn gedachten gaan er naar uit een officiële klacht in te dienen.

Mijn vrouw en ik logeren vaker bij Roompot en waren daar tevreden over.
Nu echter niet. Voor bijna €1.100,00 voor één week mag je kwaliteit en service verwachten. Dit ontbrak bij Zeeland Village.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijn gastvrij park, huisje van alle gemakken voorzien!! We komen zeker terug,

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Alles helemaal top! alleen de kussens waren echt niet best, enige opmerking :)

Naam: Boukr
Datum: 01 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Jammer dat wij betalen voor eind schoonmaak,en dat gezin voor ons het zelf heeft schoon gemaakt. Was erg vies. ....gezin naar ons heeft mazzell met schoon 🏡. Verder top locatie en prachtige huisjes. Kom er zeker nog eens

Naam: Maurice Decker
Datum: 24 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
<