Reviews

Zeeland Village scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 866 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad
rating-pie

Naam: Helma van den Berg
Datum: 09 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het huisje was werkelijk fantastisch. Mooie ligging, schoon, bedden lagen lekker.
Servicepoint was nauwelijks open en voor kinderen is er weinig te doen. Gelukkig waren we met elkaar en hebben we alsnog heerlijk genoten!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn en rustig park. We misten een schaar en aardappelschilmesjes. Verder een hele fijne bank, nette bedden en een ruim huis.

rating-pie

Naam: Loo
Datum: 06 januari 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima park, rustig en netjes. Huis was prima maar zoals al aangegeven jammer dat wij huisdiervrij hebben geboekt en dat er hondenharen lagen. Hierdoor heeft mijn man, die allergisch is voor honden de hele week lopen niezen.
Ontvangst en vertrek werd verzorgd door een enorm vriendelijke medewerker, complimenten hiervoor.

rating-pie

Naam: H Bucher
Datum: 28 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Overnacht in huisje Grevelingenhof nr 15, privé eigenaar. Inrichting sfeerloos voor een luxueus huisje: Te weinig verlichting boven de tafel of in de zithoek, zelfs geen verlichting boven aanrecht. Servies en bestek inclusief opscheplepels ed goedkoop. Kurketrekker na 2 x draaien afgebroken. Volgende dag zelf maar nieuwe gekocht. Haakjes voor keukenhanddoek / theedoek ontbreken, geen placemats, kwaliteit pannen goedkoop voor inductie, licht sauna doet het slecht. Haakjes voor handdoeken in badkamers niet te gebruiken Kortom, de eigenaar van het huisje wil blijkbaar alleen maar rendement maken! Dus geen kritiek op Roompot, maar wel op de eigenaar van het huisje.
Schoonmaak door Roompot wel goed hoor.
Geen opmerkingen over activiteiten, eetgelegenheden en zwembad. Geen gebruik van gemaakt in de kerstdagen.
Kritiek dus vooral op de eigenaar van het huisje!!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Keurig park, leuk huis en het was goed schoon bij aankomst

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geert Steegen
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Zoals vermeld in het vorige vond ik het jammer dat ik een verplichte kost van circa 83 euro moest betalen voor het cleanen van de bungalow,dit was vermeld bij het boeken(blijkt omdat we 2 honden bij hadden),dit heb ik bij vorige 6 Roompot boekingen in de laatste 2 jaar nooit gehad...beetje jammer omdat dit blijkbaar verschilt van Roompot park tot Roompot park terwijl het toch één is

rating-pie

Naam: Tingyi
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezellig park, mooi onderhouden , mooie omgeving.