Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Zeeland Village scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 500 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Uitzicht en comfortabel huisje

Naam: Patricia Visser
Datum: 17 november 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

De meubels mochten wel in het verblijf vernieuwd worden de bank was er doorgezakt.

Voor de rest top tuin voor me hondje lekker kon spelen
Alles was aanwezig en alles was netjes.

Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het huisje was fantastisch. Mooi terras, fijn ook de sauna en het speelhuisje was top voor de kids. Door Corona helaas geen gebruik kunnen maken van de overige faciliteiten op het park zelf.

Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Relaxt en ontspannen

Naam: John van Meeteren
Datum: 31 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk genoten alleen de schoonmaak had wel beter gemogen, we hebben t schoner achtergelaten dan dat we erin gekomen zijn.

Naam: Rienk Zotter
Datum: 30 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

De locatie was erg netjes en schoon. Erg netjes schoongemaakt en service met het zwemmen op het andere park was super!

Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het huis voldeed niet helemaal aan de verwachting;
Keuken is klein (zeker te klein voor zes personen), bestek, servies en glaswerk is niet compleet (zeker niet voor 6 personen). Naar onze mening is een extra servieskast geen overbodige luxe. In de berging staat een oven, wat een rare plek is. Er kan beter een combi oven/magnetron in de keuken geplaatst worden
Sauna is kleiner dan verwacht (is niet goed te zien op de website), daardoor kom je dicht bij de heater, wat in onze ogen onveilig is. Het (wankele) opstapje is ook niet helemaal veilig. Lichtschakelaar op de slaapkamer beneden zit achter de deur! Sanitair/tegels van badkamers en toilet is gedateerd. Geen rubberranden om de douchedeur, waardoor het water de badkamer in loopt. Meubilair in de woonkamer en keuken is wel up to date. De bedden zijn prima. Ligging van het huis is top, met tuin/terras op het zuiden. Het park is rustig.
Ondanks deze opmerkingen hebben we een prima verblijf gehad.

Naam: Maurice van Veen
Datum: 27 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Vanwege Corona durfden opa en oma niet te komen vanuit Apeldoorn. Dus hadden we dit prachtige en betaalbare huisje voor ons 4-en. We komen vast nog eens terug met mijn ouders.

Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Op zich goed, alleen jammer dat we een vervroegde check-inn hadden maar het huisje was nog niet schoon waardoor we bijna 1 uur in de auto moesten wachten, terwijl we ook al 1 uur later waren dan dat we er normaal in zouden kunnen. Hier hebben we wel een fles wijn voor gekregen, wat natuurlijk aardig is, maar ik had liever gehad dat we gewoon ons geld terug kregen, lijkt mij normaler. Ik heb hier geen klacht voor ingediend, was fijn geweest als dit was aangeboden. Ook is er 1,5 dag storing geweest met internet en tv, niet erg handig met 2 tieners in huis. Dit lag wel aan de provider maar was niet fijn. Wel heerlijk genoten van het huisje zelf, zag er heel netjes uit met heerlijke faciliteiten zoals sauna en bubbelbad. Ook erg prettig dat het hondvriendelijk was.

Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het huisje was bij aankomst niet schoon. In deze Coronatijd een vereiste. Veel stof, spinnewebben etc.
Ook lag er bedrading voor de televisie uit de meterkast, door de gang en via de kamerdeur naar de televisie.
Niet echt wat je noemt veilig want ik heb er een keer bijna mijn nek over gebroken.
Tevens hoorde er een combi-magnetron in het huisje aanwezig te zijn volgens de brochure. Echter was dit slechts een oventje zonder magnetron. Dit is aangegeven bij de receptie maar men wilde/kon er niets aan doen; slecht vinden wij als je de prijs van het huisje voor 1 week in ogenschouw neemt (ca 1000 Euro).

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.