Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Deltapark Neeltje Jans

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Vrouwenpolder

Deltapark Neeltje Jans staat garant voor een geslaagd dagje uit. U kunt de stormvloedkering van binnen bezoeken en een film over de bouw van de deltawerken bekijken. Er zijn zeehonden- en zeeleeuwenshows waar u meer leert over deze dieren en u mag (tegen betaling) zelfs met ze op de foto. In het grootste aquarium van Zeeland zwemmen tropische haaien rond waar de echte durfallen tegen extra kosten zelf tussen kunnen zwemmen. Verder zijn er een waterglijbaan met bootjes, een waterspeelplaats en een aquasplash voor uren waterplezier. Voor de kleintjes is er een speelkasteel om te klimmen en te glijden. Uitwaaien kunt u in de orkaanmachine en er rijdt een treintje rond om u steeds naar de volgende attractie te brengen. U kunt ook een rondvaart over de Oosterschelde bijboeken. Genoeg mogelijkheden om er voor jong en oud een geweldige dag van te maken!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.