Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

De Zeeuwse Rozentuin

  • Regio: Zeeland
  • Plaats: Kats

In De Zeeuwse Rozentuin kijkt u uw ogen uit. Op 5 hectare aan landschapstuinen zijn meer dan 1000 soorten rozen en 120 soorten clematissen te bewonderen. Vanwege de diverse beplanting en de bewuste keuze om de natuur op sommige stukken zijn gang te laten gaan, is de vogelstand de afgelopen 20 jaar van 20 naar 55 vogelsoorten gestegen. Er is daarnaast een enorme variatie aan insecten en kleine zoogdieren te vinden. Tijdens een bezoekje aan de tuinen kunt u uren wandelen en genieten van alle geuren en kleuren.

Heeft u na al dat wandelen honger gekregen? De Zeeuwse Rozentuin beschikt ook over een restaurant met terras waar u iets kunt eten en drinken. Mocht u bloemen zijn tegengekomen die u graag in uw eigen tuin zou willen hebben, dan kunt u ze bij de kwekerij kopen.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.