Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Faciliteiten

Op Zeeland Village vindt u verspreid over het park diverse speeltuintjes waar de kleine gasten zich kunnen uitleven. Heeft u zelf zin in een spelletje, dan kunt u een potje tennissen op onze tennisbaan. Daarnaast is op ons park een receptie aanwezig waar u terecht kunt met al uw vragen en voor het huren van een fiets. Er zijn gewone fietsen, elektrische fietsen, kinderzitjes en bolderwagens te huur. Verder heeft u als gast van Zeeland Village gratis toegang tot het zwembad van Roompot Beach Resort in Kamperland (op ca. 30 km). Een goede optie bij slecht weer! Ook kunt u gebruik maken van de sport- en animatie mogelijkheden op Vakantiepark De Soeten Haert, op ongeveer 10 minuten rijden van Zeeland Village. Daar is Koos Konijn aanwezig. In de periode van 7 november 2020 tot 8 januari 2021 is de Koos Kids Club gesloten en zal er geen recreatieprogramma zijn. Bekijk hier het sport- en animatieprogramma op De Soeten Haert. Daarnaast willen wij u erop attenderen dat de faciliteiten van De Soeten Haert in de periodes van 6 november 2020 tot 18 december 2020 van dinsdag tot en met donderdag beperkt geopend zijn.

In verband met onderhoudswerkzaamheden kunt u geen gebruik maken van het zwembad van Roompot Beach Resort van maandag 16 november t/m maandag 23 november 2020.

De faciliteiten op Zeeland Village zijn in de periode van 6 november 2020 tot 18 december 2020 van dinsdag tot en met donderdag gesloten. Bekijk hier de openingstijden van de faciliteiten van Zeeland Village en hier de openingstijden van de faciliteiten van De Soeten Haert.

Algemeen

 • Receptie op het park

Sport & Spel

 • Elektrische fiets-verhuur
 • Speeltuin(en)
 • Tennisba(a)n(en)
 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.