Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Zeeland Village is een kindvriendelijk vakantiepark naast het Grevelingenmeer. Verspreid over het park zijn diverse speeltuintjes te vinden. De accommodaties bestaan uit ruime vrijstaande bungalows die veel rust en privacy bieden. Met de fiets is het Noordzeestrand goed te bereiken. Heeft u geen fiets meegenomen? Geen probleem! Deze zijn te huur via de receptie. Bovendien ligt er een strandje op loopafstand van het park, net als de jachthaven van Scharendijke. De omgeving van bos en strand is een ideale locatie voor een vakantie om echt te ontspannen. Bij minder goed weer kunt u als gast van Zeeland Village gratis gebruik maken van het zwembad op Roompot Beach Resort in Kamperland (op ca. 30 km). Direct naast het park ligt een grote supermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.