Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen. Kunt u uw antwoord niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Faciliteiten

Zeeland Village heeft een klein eigen zwembad met beperkte openingstijden. Voor meer zwemplezier kunt u gratis terecht bij het zwembad van Roompot Beach Resort in Kamperland, op circa 30 kilometer rijden.

Via de receptie kunt u een fiets huren. Er zijn gewone fietsen, elektrische fietsen, kinderzitjes en bolderwagens te huur.

Op Zeeland Village wordt geen animatie aangeboden. Op Vakantiepark De Soeten Haert, op circa 10 minuten rijden van Zeeland Village, kunt u gratis deelnemen aan de sport- en animatieactiviteiten. Voor sommige activiteiten kan een kleine bijdrage worden gevraagd.

Accommodatie

In het hoogseizoen kunt u op maandag en vrijdag tot 17.00 uur inchecken. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen de openingstijden van de receptie aan te komen? Neem dan contact op via telefoonnummer 0031 (0)111 675 100. In het laagseizoen hanteert de receptie wisselende openingstijden. U kunt zich bij aankomst dan melden via de intercom, waarna u een code ontvangt voor de kluis waar uw sleutel ligt opgeborgen.

Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen de openingstijden van de receptie aan te komen? Neem dan contact op via telefoonnummer 0031 (0)111 675 100. In het laagseizoen hanteert de receptie wisselende openingstijden. U kunt zich bij aankomst dan melden via de intercom, waarna u een code ontvangt voor de kluis waar uw sleutel ligt opgeborgen.

<